Kerstival 2019!

Contact

Adres:
Museum Catharijneconvent
Lange Nieuwstraat 38
3512 PH Utrecht
Plan je route
Afstand:
({{distance}} {{unit}} vanaf jouw locatie)

Kinderen opgelet! Kom in de kerstvakantie met je familie naar Kerstival! In het museum is van alles te zien en te beleven.
Volg de ezel uit de stal en kom al spelend meer te weten over Kerstmis, het gezelligste feest van het jaar.

Beleef het kerstverhaal door de ogen van de dieren uit de stal. Kijk eens goed naar de schitterende en soms grappige kunst die je onderweg tegenkomt.
Wat denk je van een gigantisch achttiende-eeuws kerstdorp uit Napels? En wist je dat je je mag verkleden en een schaduwspel kan spelen?

Tijdens Kerstival maak je echt van alles mee. Volg een muziekworkshop, speel in de grote kerststal op het plein of knutsel een kerstdier.
Alsof dat niet genoeg is kan je ook genieten van de mooiste kerstliedjes, dans en een wandelend poppentheater. Het programma verschilt per dag. Laat je verrassen tijdens Kerstival!

 

Wanneer

  • Kerstival 2019 is alle dagen te bezoeken van 20 december t/m 5 januari, met uitzondering van 1 januari. Dus ook open op maandagen, tijdens beide kerstdagen en op oudjaarsdag. Kerstival is geschikt voor kinderen van ca. 2 tot 8 jaar.

Prijzen

  • Er is elke dag een doorlopend programma. Kaartjes voor Kerstival kosten € 6,- p.p. (museumkaart geldig, tot 6 jaar gratis). Reserveren is niet nodig, kom gezellig langs met de hele familie! Op www.catharijneconvent.nl is alle laatste informatie te vinden.

Reviews