Concert Harmonie De Vriendschap en Koor Bravour

Contact

Adres:
Rijnstraat 60
3441 BR Woerden
Plan je route
Afstand:
({{distance}} {{unit}} vanaf jouw locatie)

De 1e editie van het gezamenlijk optreden van Harmonieorkest De Vriendschap enKoor Bravour in 2017 was een groot succes. Daarom organiseren zij op zondagmiddag 18 november 2018 nogmaals een gratis toegankelijk concert in de Sint-Bonaventurakerk.

Zowel Harmonieorkest De Vriendschap als Koor Bravour houden ervan het publiek zo nu en dan te verrassen. Dit heeft geleid tot het organiseren van een gezamenlijk concert voor iedereen die van muziek houdt. Beide verenigingen hebben een geheel verschillende beleving bij muziek en uiten dit ieder op hun eigen manier. De één bespeelt vele soorten instrumenten en de ander maakt hoofdzakelijk gebruik van de stem door te zingen. Door dit verschil hebben beide verenigingen ook een totaal verschillend repertoire. Dat maakt de combinatie tijdens dit concert zo uniek waarbij de prachtige locatie natuurlijk een grote rol zal spelen bij de uiteindelijke beleving van de uit te voeren muzikale bewerkingen.

Zowel de Vriendschap als Bravour zullen eigen repertoire ten gehore brengen, maar er is ook hard gewerkt aan muzikale hoogstandjes die gezamenlijk worden uitgevoerd. Een onverwachte combinatie met een geweldig resultaat.

 

Prijzen

  • Gratis

Reviews