Knus 2018

Contact

Adres:
Binnenstad
Utrecht
Plan je route
Afstand:
({{distance}} {{unit}} vanaf jouw locatie)

Knus Utrecht is een winterse markt, huiskamer en festival in één. Het gratis festival is dit jaar verdeeld over maar liefst drie dagen, van 14 t/m 16 december.

Markten
Knus bestaat uit zeven markten die verspreid door de binnenstad plaatsvinden. Bekende Utrechtse markten in een winters jasje. Dit jaar kan je terecht bij de Streekmarkt, de Twijnstraatmarkt, de Swan Market, de Zelfgemaakte Markt en Fonteyn. Ook organiseren hotel Karel V en het Utrechts Archief dit jaar voor het eerst hun eigen markten. 

Huiskamers
Dwaal langs de verschillende winterse locaties en bezoek mooie optredens in de aanwezige huiskamers. In deze huiskamers kun je genieten van muziek, theater en literatuur verzorgd door o.a. The Bakery, Stukafest, Theatergroep Aluin en Het Literatuurhuis. De voetjes kunnen van de vloer bij de Antikoudevoetendisco en even uitrusten doe je in de zweefmolen op de Neude.

Eten en drinken
Gezellige vuurkorven, warme chocomel en glühwein, kraampjes met lekker eten, alles is aanwezig om samen te genieten tijdens dit winterse Knusweekend. Zien we je daar?
Prijzen

  • Gratis

Reviews