AFGELAST: Central Park Festival 2020

Contact

Adres:
Strijkviertel
Utrecht
Plan je route
Afstand:
({{distance}} {{unit}} vanaf jouw locatie)

Het festival verwelkomt in 2020 onder andere Kensington, De Staat, Chef’Special, Nielson, DI-RECT en Kraantje Pappie. Kensington is Nederlands succesvolste rockband van het moment. Half november lanceerden ze hun nieuwste album: Time. Twee keer eerder waren ze op het festival te zien en met veel nieuwe muziek op zak belooft het een thuiswedstrijd te worden voor de Utrechtse rockers. Voor Chef’Special stond 2019 in het teken van hun Europese tour en het schrijven van nieuwe muziek, maar 23 mei zijn ze weer in Utrecht te zien. Ook De Staat, Nielson, DI-RECT en Kraantje Pappie zijn al bevestigd.

Over Central Park
“Niet alleen grote artiesten, maar het creëren van een unieke beleving waarbij de combinatie tussen muziek, food en decor in balans is waar we voor staan.” Aldus de organisatie. Muziekliefhebbers én
fijnproevers verzamelen zich 23 mei voor de grootste picknick van Utrecht. Een gevarieerde programmering verdeeld over meerdere podia en tientallen mobiele keukens bieden de bezoekers de mogelijkheid elk hun eigen, unieke festivalroute uit te stippelen.

Algemene informatie
Zaterdag 23 mei 2020
Tijden: 12:00 tot 23:00
Grasweide Strijkviertel, Utrecht
Tickets & info: www.centralparkfestival.nl

Prijzen

  • De kaartverkoop start vrijdag 29 november om 12:00 via centralparkfestival.nl. Early Birds voor €33,50 (ex. fee) zijn beperkt beschikbaar.

Reviews