On Your Feet

Contact

Adres:
Beatrix Theater
Jaarbeursplein 6 A
3521 AL Utrecht
Plan je route
Afstand:
({{distance}} {{unit}} vanaf jouw locatie)

De swingende Broadway-show gebaseerd op het inspirerende levensverhaal van Gloria Estefan en haar man Emilio. Twee grote muzikale talenten die blijven geloven in zichzelf. In elkaar. Twee doorzetters die werken vanuit hun hart. Gloria Estefan groeide uit tot de ‘Queen of Latin Pop’. Ze heeft al meer dan 100 miljoen platen verkocht en won zeven Grammy's.

Geluk en ongeluk
Gloria ontpopt zich al op jonge leeftijd als een groot muziek- en zangtalent. Ze trouwt met jeugdliefde Emilio, die ook haar manager en producer wordt. De muziekwereld gelooft aanvankelijk niet in hun ‘Cuban-fusion’ dansmuziek. En Gloria staat niet graag in de spotlights. In 1985 beleven ze hun grote doorbraak met de megahit ‘Conga’.

Vijf jaar later verongelukt hun tourbus. Gloria raakt zwaar gewond. Ze worstelt langdurig met chronische pijn en wanhoop. Uiteindelijk brengen de aanmoedigingen van Emilio haar weer ‘on her feet’. Gloria besluit tot een comeback!

Swingende musical vol hits
'On Your Feet!' is een waanzinnig swingende musical vol levenslust en kracht. Uiteraard met alle grote hits van Gloria en Emilio. ‘Rhythm is Gonna Get You’, ‘Conga’, ‘Get On Your Feet’, ‘Don’t Want To Lose You Now’ en ‘1-2-3'.

Wanneer

  • elke dinsdag, woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag t/m 28 februari 2018om 20.00 uur
  • elke zondag t/m 28 februari 2018om 14.00 uur
    om 19.00 uur
  • Voorstellingen duren zo'n 2,5 uur

Reviews