Herfstconcert: Duo Silencio

Contact

Adres:
Slot Zuylen
Tournooiveld 1
3611 AS Oud Zuilen
Plan je route
Afstand:
({{distance}} {{unit}} vanaf jouw locatie)

Duo Silencio verzorgt het herfstconcert van Slot Zuylen. Het duo, bestaande uit pianiste Natalja Korobanjko en saxofonist Christiaan van der Weij, staat bekend om zijn spannende, doch toegankelijke optredens. Tijdens het concert zullen zij onder andere werken spelen van Schumann, Crepin, Piazzolla en Bellini.

Korobanjko en Van der Weij vonden elkaar in kamermuziek en spelen inmiddels al jaren samen. Het belooft een fris en vernieuwend concert te worden. Duo Silencio breekt namelijk met het vaste patroon van het 'klassieke concert' en zoekt interactie met het publiek. Hierbij nemen zij de luisteraar niet alleen mee in hun frisse kijk op kamermuziek, maar trakteren zij het publiek ook op de nodige solowerken. Duo Silencio vormt een gepassioneerd en energiek duo dat je niet onberoerd laat! Kortom: tussen de wandtapijten wacht u een verrassende cross-over.

Duo Silencio
De muzikale ontmoeting tussen pianiste Natalja Korobanjko en saxofonist Christiaan van der Weij voert terug naar het Orlando Festival in het jaar 2005. Het festival, jaarlijks gehouden in het prachtige klooster Rolduc in Kerkrade, heeft deze twee eerste prijswinnaars van het Prinses Christina Concours met elkaar verbonden. Tijdens dit festival bleek al snel dat ze een belangrijke liefde delen: die voor kamermuziek. Gezamenlijk ontwikkelden zij een eigen stijl, waarna het duo talrijke concerten heeft gegeven in zowel binnen- als buitenland.

 

Prijzen

  • € 16,00 Vrienden van Slot Zuylen
  • € 18,50 Normaal

Reviews