Huis van Sinterklaas in Museum Catharijneconvent

Contact

Adres:
Museum Catharijneconvent
Lange Nieuwstraat 38
3512 PH Utrecht
Plan je route
Afstand:
({{distance}} {{unit}} vanaf jouw locatie)

Sinterklaas logeert dit jaar weer in Museum Catharijneconvent. Alle kinderen tot ca. 8 jaar, én hun ouders, opa’s en oma’s, juffen en meesters zijn van harte uitgenodigd om op bezoek te komen in het Huis van Sinterklaas. Kaarten zijn vanaf nu te koop.

In het Huis van Sinterklaas is van alles te zien en te doen. Je maakt kennis met de goedheiligman en beleeft spannende avonturen in zijn huis. Laat je meenemen door het verhaal van de Sint als superheld!

Komen jullie ook gezellig langs in het tijdelijke huis van Sint in Utrecht? Een bezoek aan het Huis van Sinterklaas kost voor volwassenen én kinderen vanaf 3 jaar € 6,- p.p. De museumkaart is bij dit evenement helaas niet geldig. Het groepstarief voor het basisonderwijs is € 30,- per klas inclusief de begeleiders.

Openingstijden en reserveren

Het Huis van Sinterklaas is vanaf 16 november dagelijks geopend van 9.30 tot 17.00 uur. Reserveren is verplicht (behalve in het eerste try-out weekend).

Kaartjes zijn te reserveren op www.huisvansinterklaasinutrecht.nl. Scholen kunnen reserveren via huisvansinterklaas@catharijneconvent.nl.

Een bezoek aan het Huis van Sinterklaas duurt ongeveer een uur. In de laatste kamer van het huis ontmoet je Sinterklaas en kan de groep met Sint op de foto! Alvast heel veel plezier gewenst.

Reviews