Lente-uitjes

Contact

Adres:
Utrecht
Plan je route
Afstand:
({{distance}} {{unit}} vanaf jouw locatie)

In de voorjaarsvakantie kun je tijdens Lente-uitjes weer genieten van heel veel jeugdtheater in de regio Utrecht. Laat je in Podium Hoge Woerd, Stadsschouwburg Utrecht, Theater Kikker, Theater De Lieve Vrouw en Theater aan de Slinger verrassen en betoveren door vele spannende, grappige en vrolijke verhalen voor kinderen van 2-12 jaar.

Zie jij de schoonheid van het abnormale? Heb je wel eens een Binnenbeest ontmoet? Kun je alles weten? Waarom is de kleur van jongens blauw en van meisjes roze? Over deze en nog veel meer vragen gaan de mooiste jeugdtheatervoorstellingen in de voorjaarsvakantie van De Dansers, Bontehond, Theater Artemis, Het Filiaal theatermakers, plan-d / Andreas Denk, Belle van Heerikhuizen / STIP, Daniël van Klaveren en Hoge Fronten/Lieke Benders.

Ga mee naar de middeleeuwen, naar een wereld van kastelen en forten met plan-d / Andreas Denk, laat je betoveren door een speels en acrobatisch dansconcert van De Dansers of leer het onbekende zusje van Mozart kennen in de muzikale voorstelling Zus van Mozart.

Kijk voor meer informatie over alle voorstellingen en tijden op de website van Lente-uitjes. 

Reviews