Pop Up diner Oude Hortus

Contact

Adres:
Lange Nieuwstraat 106
3512 PN Utrecht
Plan je route
Afstand:
({{distance}} {{unit}} vanaf jouw locatie)

Botanisch brouwer Lowlander Beer is terug met zijn reizende serie Botanical Brew Kitchen pop up diner pop up diners, te beginnen in de kassen van de Oude Hortus. Een unieke locatie, select gezelschap, gezelligheid en vier botanische gangen met perfect passende Lowlander bieren zijn de ingrediënten voor deze bijzondere avond uit. 

 In juli wordt de tafel vijf avonden lang gedekt in de Oude Hortus in Utrecht. Deze oase van rust middenin het centrum van de stad heeft de oudste, nog bestaande universitaire hortuskassen van Nederland; de perfecte locatie voor een botanisch bier-en food diner. Eén lange tafel, geen tafelkleden; de sfeer is eenvoudig en intiem voor een ontspannen en gezellige avond.

De Botanical Brew Kitchen geeft natuurlijke ingrediënten de hoofdrol. het menu is eenvoudig, regionaal, vers en bomvol smaak. Elk gerecht draait om de smaken en verhalen van Lowlander en wordt samen geserveerd met een van de vier bieren. Een ticket voor het diner is inclusief 4 gangen, 4 bieren, koffie/ thee.

Prijzen

  • € 59,80

Reviews