Bezoekerslift Domtoren

Contact

Adres:
Domtoren
Domplein 9
3512 JC Utrecht
Plan je route
Afstand:
({{distance}} {{unit}} vanaf jouw locatie)

De langverwachte bezoekerslift van de Domtoren is geopend. De komende tijd brengt de lift je in minder dan 3 minuten op 100 meter hoogte. Vanaf hier heb je een bijzonder uitzicht over de oude stad.

Een unieke ervaring die je niet kunt missen. En, dat scheelt ook weer 465 traptreden omhoog lopen. Een bezoek met de lift gaat altijd onder begeleiding van een gids en kan dagelijks vanaf 16.00 uur. De Domtoren is nu écht voor iedereen! 

Toegankelijkheid
De lift is toegankelijk voor iedereen, dus ook voor bezoekers met een fysieke beperking die gebruik maken van hulpmiddelen zoals een (elektrische) rolstoel of rollator. Ook is er een leenrolstoel beschikbaar. Bezoekers met een fysieke beperking kunnen momenteel alleen telefonisch reserveren. Neem voor het maken van een reservering contact met ons op via 030-2360010.

Ticketverkoop
Omdat de ruimte in de lift beperkt is, is het vanwege de omstandigheden rondom het Coronavirus alleen mogelijk tickets te boeken per huishouden. 

Wanneer

  • dagelijks16.00 - 20.30 uur
  • Een bezoek met de lift kan dagelijks vanaf 16.00 uur. Het aanbod van rondleidingen kan per dag verschillen. In de Ticketshop van de Domtoren vind je altijd het meest actuele overzicht.

Reviews