Sprookjes van De Haar

Contact

Adres:
Kasteel de Haar
Kasteellaan 1
3455 RR Haarzuilens
Plan je route
Afstand:
({{distance}} {{unit}} vanaf jouw locatie)

Een spannende speurtocht, een bezoek aan het kasteel én een wervelende live show: voor de negende editie van ‘Sprookjes van De Haar’ wordt het wereldberoemde sprookje van ‘Assepoester’ bewerkt tot een avontuur voor de hele familie.

Help, ontdek, speur mee en breng het avontuur van Assepoester en haar prins tot een goed einde. In het kasteel vind je raadsels en aanwijzingen waarmee jij een rol kunt spelen in dit mooie sprookjesavontuur. Aansluitend geniet je tijdens een spetterende sprookjesshow in de eeuwenoude Kapel van hilarische scènes. Zing samen met bijzondere personages mee met bekende liedjes en sluit jouw sprookjesavontuur af met een feestelijke finale waarbij de voetjes van de vloer gaan.

LEEFTIJD:

Het programma ‘Sprookjes van De Haar’ is geschikt voor alle vrolijke speurneuzen en sprookjesfans vanaf 3 jaar

Wanneer

  • Het programma vindt dagelijks plaats in de kerstvakantie – óók op 1e en 2e kerstdag – van 25 december 2019 t/m 5 januari 2020 (met uitzondering van 31 december en 1 januari). Laat je helemaal betoveren door naar een van de Sprookjesavonden te komen. De avondvoorstellingen vinden plaats op vrijdag 27 december, zaterdag 28 december en zondag 29 december (beperkt aantal plaatsen beschikbaar).

Reviews