Streekbierfestival

Contact

Adres:
Diverse locaties
Utrecht
Plan je route
Afstand:
({{distance}} {{unit}} vanaf jouw locatie)

De 11e editie van het Streekbierfestival komt naar Utrecht. 4 dagen lang genieten van méér dan 60 Nederlands gebrouwen bieren, geschonken in 30 unieke cafés in de binnenstad van Utrecht!

Volg de pagina Streekbierfestival Utrecht voor de laatste info. Het biermenu wordt één week voor het festival geplaatst op Facebook, Instagram en Twitter en is in ieder deelnemend café te vinden tijdens het festival. Tijdens deze herfst editie staan de mooiste Nederlandse brouwerijen op het biermenu met twee van hun best gebrouwen bieren. Met de plattegrond kom je langs de leukste cafés van Utrecht; van bruin- tot bier- en van eet- tot grandcafé.

In ieder café twee kunnen twee verschillende bieren geproefd worden van de deelnemende brouwerijen. In elk café staat één Nederlandse brouwerij centraal. Om het mogelijk te maken de vele bieren te proeven wordt gebruik gemaakt van proefglazen. Ook zullen in de cafés weer verschillende bierbegeleiders te nuttigen zijn.

Stippel je route uit en stel je eigen menu samen. Het biermenu is tijdens het festival verkrijgbaar in elk café en wordt een week voor het festival bekend gemaakt. 

Reviews