VOOR//AAN

Contact

Adres:
Utrecht
Plan je route
Afstand:
({{distance}} {{unit}} vanaf jouw locatie)

Showcasefestival VOOR//AAN keert terug in binnenstad Utrecht Focus op Utrechts talent rondom de Breedstraatbuurt en Voorstraat VOOR//AAN, gepresenteerd door 3voor12 Utrecht en in samenwerking met Culturele Zondagen, keert op zondag 15 september terug met een derde editie in de historische binnenstad van Utrecht. Het showcasefestival helpt de volgende generatie Utrechtse muzikale talenten aan een podium als onderdeel van Uitfeest 2019. Binnenkort volgt er meer informatie over de programmering en locaties van VOOR//AAN 2019.

Utrecht kent een rijke muzikale historie en heeft als broedplaats voor talent vele grote namen voortgebracht. VOOR//AAN geeft aanstormend talent een plek om zich te laten zien, zich te onderscheiden en te presenteren op bijzondere locaties in de binnenstad. Een voormalige gevangenis, autogarage, hostel, basisschool en prachtige binnentuin vormden tijdens eerdere edities al eens het decor voor een speciaal concert. De verschillende locaties vormen samen het speelveld voor een nieuwe generatie muzikale talenten.

De eerste muzikale act uit het programma is reeds bekend. Eigenzinnige popband VALENTINO. heeft als winnaar van de Utrecht Popprijs 2018 een plek op de derde editie van VOOR//AAN bemachtigd.

Eerder stonden onder andere Judy Blank, Faradays, I am Oak, Josbros en Yip Roc op het programma. VOOR//AAN maakt binnenkort meer namen en locaties bekend via www.voor-aan.nl.

Reviews