Domtoren Nacht van de Nacht tours

Contact

Adres:
Domtoren
Domplein 9
3512 JC Utrecht
Plan je route
Afstand:
({{distance}} {{unit}} vanaf jouw locatie)

Laat het donker donker zijn en ontdek hoe mooi de nacht is tijdens de Nacht van de Nacht, een jaarlijks evenement georganiseerd door de Natuur- en Milieufederaties. Tijdens de Nacht van de Nacht worden er door het hele land evenementen georganiseerd in het donker en doven honderden bedrijven en gemeenten lichten van gebouwen en reclame. Dit jaar wordt de Nacht van de Nacht voor de 15e keer georganiseerd op zaterdag 26 oktober 2019.

Ook de Domtoren doet mee en bied je de speciale kans om deze avond én nacht de Domtoren te beklimmen met een uitzicht over donker Utrecht. Voor kinderen is er een speciale lampionnentour en  voor volwassenen zijn er drie rondleidingen. Grijp deze unieke kans want tijdens de laatste rondleiding sta je om middernacht bovenop de Domtoren!

Rondleidingen op zaterdag 26 oktober
De rondleidingen duren ongeveer 1,5 uur.

  • 18:30 uur - Kinderrondleiding; lampionnentour speciaal voor kinderen
  • 19:00 uur - Rondleiding met theatrale verstilling; in de historische Michaëlskapel kun je je laten meevoeren door een ‘theatrale verstilling door de natuur’, verzorgd door regisseur Jonna Ollikainen en acteur Arjan Smit. Daarna neemt een gids je mee naar boven in de Domtoren. Daar kun je uitkijken over de stad, terwijl beiaardier Malgosia Fiebig op het carillion ‘Mag het licht uit’ van De Dijk speelt!
  • 21:30 uur - Rondleiding
  • 23:00 uur - Rondleiding; unieke kans want tijdens deze laatste tour sta je om middernacht bovenop de Domtoren

Prijzen

  • € 12,50

Reviews