Welkom in Winter Utrecht! - Meer dan 100 hartverwarmende activiteiten

De winter komt eraan! De sjaal mag straks weer uit de kast, de handschoenen aan en met een beetje geluk mogen zelfs de schaatsen ingevet worden. Om extra te genieten van alle winterse gezelligheid is dit jaar alweer de vijfde editie van Winter Utrecht, een lustrumeditie! Van 5 november tot en met 15 januari van het nieuwe jaar vind je hier alle winterse evenementen in en rondom Utrecht op één plek. Vanaf de viering van het typisch Utrechtse Sint Maarten tot aan de Nieuwjaarsduik, de eerste Culturele Zondag van 2017. Voor festiviteiten rond Sinterklaas & Kerst kun je bij Winter Utrecht ook terecht, aangevuld met museumtentoonstellingen, activiteiten van winkeliers en horeca, evenementen en overige bezienswaardigheden.

Zet in ieder geval alvast het weekend van 9, 10 en 11 december in je agenda, want dan wordt de hele stad omgetoverd tot het grote winterse festival Knüss Winterfest. Op de verschillende pleinen vind je kerstmarkten, er zal een schaatsbaan zijn en je kunt natuurlijk genieten van warme chocomelk of glühwein.

Meedoen aan Winter Utrecht?

Organiseer je een leuke activiteit, tentoonstelling, evenement of arrangement en wil je deelnemen aan Winter Utrecht? Vul het aanmeldformulier in en krijg een plekje in onze winterse agenda.

Aanmelden