Trouwen voor één dag

Contact

Adres:
Kasteel de Haar
Kasteellaan 1
3455 RR Haarzuilens
Plan je route
Afstand:
({{distance}} {{unit}} vanaf jouw locatie)

Trouwen op een groot kasteel. Voor veel kinderen gaat er in de voorjaarsvakantie een droom in vervulling. Zij kunnen dan namelijk voor één dag trouwen met hun papa, mama of beste vriend(in) in de eeuwenoude kapel van Kasteel de Haar. De kinderactiviteit ‘Trouwen voor één dag’ vindt plaats van 18 februari t/m 5 maart 2017.

Aanstaande junior bruidsparen krijgen bij aankomst een eigen trouwboekje mee vol met opdrachten, die in het kasteel moeten worden uitgevoerd. Zijn alle opdrachten uitgevoerd? Dan kunnen zij trouwen in de echte kapel, compleet met een bruidssluier, een hoge hoed en ringen.

Tijdens een onofficiële officiële huwelijksceremonie worden zij voor één dag verbonden met hun papa, mama, opa, oma, beste vriendje of vriendinnetje en wordt het huwelijksboekje ondertekend. Om de feestelijke dag af te sluiten kunnen de pasgetrouwde bruidsparen op vertoon van hun trouwboekje bij Koetshuis de Haar een trouwlekkernij ophalen. De ouders of begeleiders kunnen tijdens de ceremonie de kapel bewonderen en de tentoonstelling bekijken.

Bezoekersinformatie
Prijzen (inclusief kapel-, kasteel- en parkentree)
€ 12,50 voor kinderen 4 t/m 12 jaar (incl. een trouwboekje)
€ 0,00 voor kinderen < 4 jaar
€ 18,50 voor volwassenen
€ 2,50 voor Museumkaart (toeslag)

Wanneer

  • dagelijks t/m 5 maart 2017

Reviews

Terug naar overzicht