Utrecht International Comedy Festival

Contact

Adres:
TivoliVredenburg
Vredenburgkade 11
3511 WC Utrecht
Plan je route
Afstand:
({{distance}} {{unit}} vanaf jouw locatie)

31 maart en 1 april is het tijd voor het grootste stand-up comedy festival van de Benelux. Meer dan 60 stand-up comedians uit binnen- en buitenland zullen op zeven podia in TivoliVredenburg optreden. Van grote Nederlandse namen zoals Roel C. Verburg, Wilko Terwijn en Bram van der Velde, tot internationale grootheden. Dane Baptiste, Abigoliah Schamaun en Will Franken bijvoorbeeld. Allemaal comedians die hun sporen hebben verdiend op podia over de hele wereld. Maar ook nieuw talent, en de grote namen van morgen staan op het festival geprogrammeerd.

Het belooft een veelzijdig, fantastisch festival te worden. Alle soorten humor staan geprogrammeerd. Van briljante absurdisten als Ronald Smink tot politieke comedians zoals Tez Ilyas uit de UK. Teveel om op te noemen. Ervaar hoe geweldig stand-up comedy kan zijn.
Met een dagticket kun je naar zoveel comedians gaan kijken als je maar wilt, die speciale korte shows spelen. Zo kun je een hele avond vullen met geweldige comedy. En tussendoor kun je op het centrale festivalplein eten en drinken, want er wordt een mini-foodfestival naar binnen gereden en opgebouwd.

Wanneer

  • vrijdag 31 maart 2017
  • zaterdag 1 april 2017

Reviews

Terug naar overzicht