Schaatsen bij Vechtsebanen

Contact

Adres:
De Vechtsebanen
Mississippidreef 151
3565 CE Utrecht
Plan je route
Afstand:
({{distance}} {{unit}} vanaf jouw locatie)

Van oktober tot en met maart kan jong en oud schaatsen bij de Vechtsebanen. Gezinnen met kinderen kunnen zich uitleven en de fijne kneepjes onder de knie proberen te krijgen, terwijl de sportieve schaatser serieus zijn rondjes maakt en op techniek en conditie traint.

Het ijsbaancomplex bestaat uit een semioverdekte 400 meterbaan en een ijshockeystadion (30 x 60 meter binnenbaan). Beide banen zijn voor iedereen toegankelijk. Op de 400 meterbaan schaatsen de ervaren langeafstandsrijders naast de beginnende marathonkampioenen. In het ijshockeystadion kan geoefend worden op mooie rondjes en stoer achteruitrijden. In dit stadion worden ook wedstrijden van verschillende ijshockeyclubs gespeeld en shorttrackwedstrijden, kunstrijdwedstrijden en curlingwedstrijden gehouden.

Het restaurant tussen de ijshockeybaan en de 400 meterbaan, is dé plek voor een lekkere snelle snack en een drankje. Even rustig bijkomen doe je met een hapje en drankje in het café waar je ook kunt genieten van een heerlijke stamppot. Maar: die moet je vooraf wel tijdig reserveren.

Zelf geen schaatsen? Geen probleem. Voor de verhuur en verkoop van schaatsen kun je ook terecht bij De Vechtsebanen.

Ben je een beginner en wil je goed leren schaatsen of ben je al wat verder en wil je je techniek verfijnen? De schaatsschool van Duosport verzorgt lessen voor beginners en gevorderden.

Wanneer

  • dagelijks t/m 19 maart 2017

Reviews

Terug naar overzicht