Utrecht Science Park Marathon

Contact

Adres:
Utrecht Science Park
Heidelberglaan 11
3584 CS Utrecht
Plan je route
Afstand:
({{distance}} {{unit}} vanaf jouw locatie)

Op zondag 19 maart 2017 vindt de Utrecht Science Park Marathon plaats. Je kunt deelnemen aan diverse afstanden. Voor kinderen tot 12 jaar is er de 1km of 1,7km Wilhelmina Kinderziekenhuis Kidsrun. Daarnaast is er de ROC Midden Nederland 5 kilometer en de RTV Utrecht 10km. Tot slot zijn er de Halve marathon en de Utrecht Science Park Marathon. Zorg dat je de datum alvast in je agenda zet! 

In samenwerking met KWF Kankerbestrijding zullen er supportszones worden ingericht. Onderstaand een aantal locaties die extra leuk zijn om te bezoeken:

Het Domplein

Hier zal een DJ optreden en is een horecapunt ingericht. KWF Kankerbestrijding zal ook hier de lopers aanmoedigen.

Cafe Restaurant Vroeg langs de N411
Hier staat een waterpost en is het aangenaam toeven. De lopers komen hier binnen enkele minuten twee keer langs. KWF Kankerbestrijding zal de lopers aanmoedigen. Met fiets is Cafe Restaurant Vroeg goed bereikbaar. Met de auto kun je de omleidingsroutes volgen ten zuiden van de A12 over de parallelweg.

Theehuis Rhijnauwen
Bij Theehuis Rhijnauwen kun je ook je favoriete sporter aanmoedigen. Het Theehuis is per fiets goed bereikbaar vanaf start en finish op momenten dat er geen lopers op het parcours zijn. Op korte afstand van het Theehuis komen de deelnemers langslopen. 100 meter verder zelfs nog een 2e keer ten hoogte van het Fort Rhijnauwen. Voor en na kun je bij ons genieten van een drankje, gebakje of pannenkoek. Wij zijn de hele dag open van 10.00u tot 20.30u, dus ook een overwiningsmaaltijd met pannenkoeken is mogelijk. Vanaf de finish is het slechts 10 minuten fietsen. Kom je met de auto, kom dan vanuit Bunnik aanrijden. Vanuit Utrecht neem je de Waterlinieweg, afslag A12 richting Arnhem en bij Bunnik eraf en binnendoor weer richting Utrecht.

Wanneer

  • zondag 19 maart 2017

Reviews

Terug naar overzicht